NGO 4x4electric

Een website die de missie van 4x4electric naar het publiek op een uniek manier communiceert

‘We want to make sustainability fun, simple and practical.’ - Renske Cox en Maarten van Pel

Dat is de 4x4electric missie van de NGO. Renske Cox en Maarten van Pel vertrekken eind 2022 met hun zelf ontworpen elektrische 4x4 auto naar Afrika om het grote publiek te laten zien hoe je een duurzame roadtrip kunt maken door enkel elektrisch te rijden.

Begin je project

Wat we hebben gedaan

  • Technische SEO
  • Ux design
  • Webdesign

De uitdaging

De uitdaging was een website maken die hun missie beter communiceert en die met hun publiek verbindt. Daarnaast moet de website een tool zijn waar ze hun laatste updates kunnen posten en de “Sustainable Initiatives” die ze onderweg tegenkomen, kunnen tonen. En wij hebben met trots ja gezegd!

De benadering

We hebben een overzichtelijke en krachtige website ontworpen en gebouwd waar u duurzame initiatieven kunt verkennen en leren kennen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u verdwaalt in de details. De website is gebouwd voor hoge performance. Een aandachtspunt dat we in gedachten hadden bij het bouwen van de website was dat de website snel moet zijn zodat een dashboard, met gegevens die ze tijdens de reis verzamelen en weergeven op de website, vlekkeloos kan draaien.

Terug gaan naar alle cases