Aquarela Hair Salon

Van een succesvolle creative marketing tot een klantenmagneet website

Hoe Aquarela naar next-level marketing is gegaan

Aquarela Hair Salon is een haarsalon gevestigd in Nieuw-Vennep. Het brengt een unieke dienst naar de klanten, door high-level haarzorg voor vrouwen en mannen. Iedere dienst is op maat gemaakt voor de specifieke behoeften en de benodigheden van het haar.

Begin je project

Wat we hebben gedaan

  • Webdesign

De uitdaging

De uitdaging voor ons was om een identiteit te creëren die uniek is en die de essentie van het merk uitstraalt. Deze identiteit moet in meerdere kanalen (online en offline) worden toegepast, zoals social media (Instagram en Pinterest) en een nieuwe website. De website hebben we ook gebouwd volgens de behoeften van het bedrijf en gezorgd dat het helemaal marketing-proof is.

De benadering

Om de uitdaging aan te pakken, hebben we een branding voor Aquarela gecreëerd en vanuit deze branding hebben we hard gewerkt aan de social media, e-mailmarketing en offline marketing. Daarnaast hebben we de website ontworpen en gemaakt, die niet alleen mooi is, maar ook user-friendly en marketing-proof.
Op dit moment, werken wij continu aan de digitale marketingstrategie, zodat het succes van Aquarela alleen maar blijft toenemen.

 

De resultaten van rebranding + marketing plan + website zijn:  social engagement, social groei, zichtbaarheid en awareness voor de salon.

Terug gaan naar alle cases