Data-driven marketing & optimalisatie

Door conversion rate optimalisatie (CRO) toe te passen via het gehele aankoopproces, brengen we je digitale marketingstrategie naar een hoger niveau. Elke wijziging onderbouwen we met onderzoek en data. Onderzoek, testen en optimaliseren. Elk detail is essentieel. Door jouw gehele databestand aan te boren, biedt CRO de beste zet in de markt voor je e-commerce website. Door het testen en optimaliseren kan je direct eindgebruikers bereiken en betalende klanten maken.

Contact opnemen

Met een data gedreven marketingstrategie weet je of je op de goede weg bent naar jouw doelen.

Je wilt natuurlijk dat je websitebezoekers klanten worden. Dat doe je niet alleen, maar door gebruik te maken van data gedreven marketing. Door de conversie van je website te optimaliseren zorgen we ervoor dat de bezoeker naar jou toe komt.

Door het combineren van User Experience (UX), CRO-marketing en development, analyseren en optimaliseren we jouw e-commerce website middels de inzichten van de data. Op die manier kom je achter de knelpunten van jouw website. Data gedreven marketing geeft meer inzicht en maakt het veel makkelijker om de conversie te optimaliseren.

Bekijk ons werk
current service image

Andere diensten

Strategisch design

Bij elk ontwerp nemen we de klant als uitgangspunt. Een strategisch ontwerp heeft een directe impact op de beleving van jouw klant.

Bekijk design

Realisatie en techniek

Wij bouwen webshops en websites in WordPress en Shopify op basis van een duidelijke plan en gericht op het gewenste resultaat.

Bekijk realisatie

Data-driven marketing

Vanuit data optimaliseren we jouw webshop om zoveel mogelijk bezoekers te converteren naar een aankoop.

Bekijk marketing

Webshop beheer

Wij beheren jouw webshop of website zodat je nooit zorgen hebt te maken of je klanten kunnen bestellen en of de site up-to-date wordt gehouden.

Bekijk beheer